Redo Elektro – voor maximaal wooncomfort

Over ons

Gespecialiseerd elektrotechnisch installatiebureau

Tevreden klanten, dat is waar Redo Elektro het allemaal voor doet. Als gespecialiseerd elektrotechnisch installatiebureau in de woningbouw, streven wij altijd naar nul opleverpunten. Door korte communicatielijnen en het persoonlijk contact dat wij onderhouden met onze klanten, kunnen wij dit in de meeste gevallen realiseren. 

Kwaliteit is troef

Redo Elektro werkt uitsluitend met de beste materialen en producten. Op die manier kunnen wij garant staan voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Mike van Doorn heeft geruime ervaring in de bouw. U bent dan ook verzekerd van gedegen advies in de opstartfase tot professionele uitvoering van elk bouwproject tot en met de beste nazorg.

Onze sterke punten

Redo Elektro werkt volgens een aantal onderscheidende kernwaarden. Een greep uit deze waarden:

  • Hoge betrokkenheid
  • Persoonlijke aandacht: wij luisteren goed naar uw wensen en verwerken deze in onze bouwontwerpen.
  • Redo Elektro werkt met de nieuwste technieken, wat resulteert in duurzame, efficiënte en technische woonoplossingen met maximaal wooncomfort.
  • Door onze jarenlange ervaring hebben wij een breed netwerk opgebouwd. Zowel voor grote als kleine projecten kunt u ons daarom inschakelen. 
  • Wij streven altijd naar nul opleverpunten. Ons doel is om uw verwachtingen te overtreffen zodat u meer dan tevreden bent.

Contact met Redo Elektro

Wilt u weten wat wij voor uw woning kunnen betekenen? Bent u aannemer of projectontwikkelaar en vraagt u zich af wat de mogelijkheden zijn voor uw project? We bekijken graag wat we voor elkaar kunnen betekenen in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Of vraag direct een offerte aan. Contact met Redo Elektro